Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Voor het passeren van een akte kunt u in principe bij iedere notaris terecht dus, waarom Van Rhijn notarissen? Natuurlijk, het opmaken en passeren van aktes is een belangrijk onderdeel van ons werk maar het verschil zit ‘m in de weg ernaar toe.

Persoonlijk

Als u op zoek bent naar een notaris die oog heeft voor uw persoonlijke situatie, een notaris die niet in standaardoplossingen denkt, dan kiest u voor Van Rhijn notarissen. U wilt gezien worden en wij kijken verder!

Uiteraard zijn onze specialisten daarbij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op juridisch gebied. Ieder zijn vak en dit is het onze!

Diensten

Voor vakkundige, individuele dienstverlening kunt u bij Van Rhijn notarissen terecht op het gebied van:

Aktes

Uiteraard verzorgen wij binnen deze diensten aktes van diverse aard, toegespitst op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Aktes op het gebied van hypotheek, bij de overdracht van een woning of appartement, testament, samenlevings-overeenkomst, huwelijkse voorwaarden of verklaring van erfrecht. Maar ook aandelentransacties of bijvoorbeeld de oprichting van een onderneming (BV, VOF, Stichting) worden door ons zeer zorgvuldig notarieel vastgelegd. Waarvan akte!

Van Rhijn notarissen. Alles wat u van een notaris mag verwachten, en meer!