De scheidingsnotaris:

uit elkaar met wederzijds respect

Jaarlijks gaan in Nederland zo’n 60.000 stellen uit elkaar. Getrouwd of samenwonend, met of zonder kinderen, oud of jong….

Ooit besloten om samen op weg te gaan “tot de dood ons scheidt” en dan blijkt het gekozen pad in een T-splitsing te eindigen. Toekomstplannen moeten worden bijgesteld en een onbekend traject wordt ingegaan. Zeker wanneer er kinderen zijn zullen duidelijke afspraken moeten worden vastgelegd in een nieuwe “wegenkaart”.

Tot voor kort betekende dit veelal eindeloos gesteggel tussen advocaten die ieder de belangen van hun eigen cliënt behartigden. Veel tijd, veel strijd en, niet te vergeten veel geld was ermee gemoeid voordat een rechter uiteindelijk het kompas voor een nieuw levenspad kon bevestigen.

Dat kan gelukkig ook anders!

Sinds enige tijd is het mogelijk om te scheiden in onderling overleg met behulp van een scheidingsnotaris. Deze methode is bij uitstek geschikt voor paren die uit elkaar willen gaan, maar alles zoveel mogelijk in goede harmonie willen laten verlopen.

Scheidingsnotaris in de regio Zeist is:

Marjolein-close-up-1mr Marjolein Elings-van Hooidonk, notaris bij Van Rhijn notarissen

Als u de weg wilt bewandelen waarop u netjes en met respect voor elkaar uw relatie officieel beëindigt, dan is de scheidingsnotaris uw neutrale richtingaanwijzer.

Klik hier voor een uitgebreid interview met Marjolein Elings over het uit elkaar gaan met behulp van de scheidingsnotaris.

logo VMN (1)

logo MfN (1)