Ondernemingsrecht

Dat er heel wat komt kijken bij het zakelijk ondernemen, hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen. Productie, personeel, prijzen, plannen, (non-) profit, en zo zijn er nog wat ‘p’-s te bedenken waar u mee te maken krijgt.

Zoals het oplossen van Problemen. Wanneer een kwestie op notarieel gebied om een oplossing vraagt, bent u bij Van Rhijn notarissen op uw Plek. Wij zijn gespecialiseerd in de, soms uiterst gecompliceerde, juridische materie waarmee u als ondernemer te maken kunt krijgen. Daarbij richten wij ons altijd op uw specifieke situatie maar verliezen wij het grotere geheel niet uit het oog. Van Rhijn notarissen denkt met u mee en is uw betrouwbare adviseur op een terrein waarvan u mogelijk niet alle aspecten kunt overzien.

Voor iedere ondernemer

Van eenmanszaak tot multinational, van midden- en kleinbedrijf tot landelijk actieve profit- en non-profitorganisatie. Iedere ondernemer vindt een betrokken luisterend oor bij Van Rhijn notarissen en kan rekenen op een persoonlijk en onafhankelijk advies.

Advies op het gebied van de oprichting en statutenwijziging van een BV, het oprichten van een zogenaamde stamrechtvennootschap, het begeleiden van een aandelenoverdracht, het samenstellen van een aandeelhoudersoverkomst of bijvoorbeeld het op maat opstellen van een optieovereenkomst. Het is een greep uit het scala aan variëteit op het gebied van ondernemingsrecht, waar de specialisten van ons kantoor u graag in adviseren. Dat wij ons in de volle breedte van het ondernemingsrecht thuis voelen blijkt uit het feit dat Van Rhijn notarissen ook ingewikkelde fusietrajecten vakkundig begeleidt.

Van Rhijn notarissen, ondernemend!

Flex B.V.

Het Nederlands vennootschapsrecht is per 1 oktober 2012 ingrijpend gewijzigd. Onder andere het inrichten van de statuten is flexibeler geworden, vandaar de naam ‘Flex B.V.’. Het oprichten van een nieuwe B.V. is nu eenvoudiger en kan sneller. Lees hier meer over wat er veranderd is en wat wij voor u kunnen betekenen.
Bekijk hier meer uitleg over de Flex BV.

Heeft u een eigen bedrijf of bent u startende ondernemer? Dan is het goed om eens stil te staan bij de keuze van uw bedrijfsvorm. Besloten vennootschap (bv), eenmanszaak, vennootschap onder firma (vof), maatschap: wat past het beste bij u en uw onderneming?

Doe de test.

Onze specialisten op het gebied van ondernemingsrecht zijn:

Marjolein Elings-van Hooidonk en Antoinette van Drenth-Blom
Marjolein-close-up-1 Antoinette-profiel-2

 

logovoc