Onroerend Goed

Het kopen van een huis is voor veel mensen een intensieve aangelegenheid. Soms ben je lang op zoek naar die ene woning die je past als een jas. Maar àls je hem dan eenmaal hebt gevonden… Soms moet je door omstandigheden je huis verkopen. Op zoek naar een ander onderkomen, op zoek naar…

Een belangrijke stap

Wat de reden van koop of verkoop ook is, er is altijd sprake van een belangrijke volgende stap over een nieuwe drempel. Het is dan ook vaak een emotionele gebeurtenis waar veel mensen bepaalde sentimenten bij ervaren.

Van Rhijn notarissen begrijpt dat. Het gaat niet alleen om een stapel stenen nee, het gaat veelal juist om de gevoelens die mensen ervaren bij een woning. Misschien zijn uw kinderen er geboren, wellicht heeft u er de mooiste tijd van uw leven doorgebracht of begint u misschien juist aan een nieuwe fase in uw leven in een ander huis?

Van Rhijn notarissen ontzorgt

Hoe dan ook, er komt veel op u af wanneer u een huis koopt en/of verkoopt. Dan is het prettig om een notaris te hebben die u alle zorg uit handen neemt. Eentje die de laatste ontwikkelingen altijd direct in de praktijk weet toe te passen en tegelijkertijd goed op de hoogte is van de lokale situatie. De goede contacten die ons kantoor onderhoudt met banken en bemiddelaars, garanderen korte communicatielijnen. Geen zorgen dus, wij zorgen ervoor dat uw bankgarantie op tijd bij ons binnen is! Tegelijkertijd kunt u uw dossier via internet volgen. U weet altijd waar u aan toe bent doordat u op elk moment uw persoonlijke dossier online kunt inzien. Van Rhijn notarissen ontzorgt; u kunt met een gerust hart uw verhuizing gaan regelen!

Bedrijfsonroerend Goed

Onze dagelijkse Onroerend Goed praktijk kent nog een uitgesproken specialisme. Bij Van Rhijn notarissen zijn wij zeer goed ingevoerd op het gebied van Bedrijfsonroerend Goed! Daarnaast zijn veel grote maar ook kleinere bouwprojecten de afgelopen jaren succesvol juridisch en fiscaal door ons begeleid. Actief en betrokken, met oog voor eventuele valkuilen op uw bouwterrein…

Van Rhijn notarissen. Op ons kunt u bouwen!

Onze specialisten op het gebied van onroerend goed zijn:

Marolein Elings-van Hooidonk en Marijke Christiaanse

mw. mr. M.M. Elings-van Hooidonk