KNB-kwaliteitsaudit:

zekerheid door integriteit!

Dat Van Rhijn notarissen staat voor een kwalitatief hoogwaardig product is voor ons een vanzelfsprekendheid. Daar staan we voor! En, daar staan we achter!

Maar u wilt, vanzelfsprekend, zekerheid!

De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie is het overkoepelende orgaan waarin alle notarissen en kandidaat-notarissen in Nederland zijn verenigd. Deze KNB heeft als belangrijkste taak de zorg voor een goede beroepsuitoefening door haar leden, uw notaris dus!

KNB: inzicht in ons niveau

Om u, als klant, meer inzicht te geven in het niveau van een bepaald kantoor, heeft de KNB een systeem opgezet waarmee zij haar leden toetst op kwaliteit van het product en van de dienstverlening. De bedoeling is dat een kantoor dat werkt volgens de eisen van dit kwaliteitssysteem garant staat voor een beter product, minder kans op fouten, een heldere offerte en, vooral … meer tevreden klanten!

Het gaat namelijk niet alleen om een correcte uitvoering van de regels maar het gaat er vooral om dat op een integere manier wordt gedaan wat u als klant wilt.

Integriteit als kwaliteit, bij Van Rhijn notarissen kunt u daar op rekenen.

Geslaagd met vlag en wimpel

Toen de KNB in 2004 startte met het kwaliteitssysteem kwamen alleen kantoren in aanmerking die al een eigen kwaliteitsmeting hadden opgezet. Daarmee aangevend dat zij intern de kwaliteit reeds hoog in het vaandel hadden.

Van Rhijn notarissen was één van de eerste kantoren in Nederland die langs de kwaliteitsnorm van de KNB-lat werd gelegd en slaagde met vlag en wimpel! De toetsing in 2013 verliep opnieuw zeer succesvol. Daarmee hoort ons kantoor tot een kleine groep van alle notariskantoren in Nederland die in het bezit is van dit zogenaamde KNB-auditdiploma. En daarmee bent u verzekerd van kwaliteit op het hoogste niveau!

Van Rhijn notarissen: tot in de puntjes geregeld