Niet voor iedereen!

Iedereen krijgt in zijn of haar leven één of meerdere keren te maken met een notaris. Dan is het belangrijk om te weten waar u terecht kunt en dat is dan weer afhankelijk van wat u zoekt. Bij welke benadering voelt u zich thuis? Wanneer u meer zoekt dan een standaard akte, dan bent bij Van Rhijn notarissen op uw plaats. Bij ons kantoor is het namelijk standaard om met onze klanten mee te denken, vaak zelfs vooruit te denken, om latere verrassingen te voorkomen. Daarbij verliezen wij uw persoonlijke situatie nooit uit het oog zodat de uiteindelijke akte altijd op uw maat is gemaakt. Een comfortabel gevoel!

Voor particulieren

Vrijwel altijd betreft de reden van een bezoek aan de notaris een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Zaken als het kopen van een huis, het opmaken van een samenlevings- of huwelijkscontract of afspraken vast laten leggen in een testament zijn daarvan de meest bekende.

Voor ondernemers

Bedrijven en ondernemers hebben over het algemeen vaker te maken met de diensten die het notariaat biedt. Van het oprichten van een eenvoudige BV tot het begeleiden van ingewikkelde fusietrajecten, voor de experts van Van Rhijn notarissen bestaat geen routine. Wij zien in iedere zaak de uitdaging om vanuit onze totaalvisie alle details in beeld te brengen.

Kennis én inlevingsvermogen

Of u nu particulier of ondernemer bent, bij Van Rhijn notarissen vindt u altijd wat u zoekt: een luisterend oor voor uw specifieke kwestie. Onze specialisten combineren een hoog kennisniveau met een groot inlevingsvermogen. Wij maken inzichtelijk wat voor u misschien onduidelijk was en behoeden u voor mogelijke ‘valkuilen’. Daarmee nemen wij u op ieder niveau de zorg uit handen.

Van Rhijn notarissen, dan is het goed!