Expertise

Wat mag u van ons verwachten?

U wilt een notariskantoor dat u op het gebied van alle juridische werkzaamheden optimaal van dienst kan zijn? Maak dan kennis met Van Rhijn notarissen. Wij kunnen u niet alleen prima van dienst zijn op het gebied van woningen (bestaande huizen en nieuwbouw), maar met betrekking tot de ondernemings- en familiepraktijk.

Van Rhijn notarissen bestaat al vele jaren, staat bekend als een gerenommeerd notariskantoor en bedient zowel particulieren als bedrijven. Door onze jarenlange en brede ervaring heeft vrijwel geen enkel vakgebied nog geheimen voor onze specialisten. Wij streven er naar om zaken accuraat, efficiënt en tegen een redelijk tarief zonder verrassingen achteraf voor u te verzorgen.

Gedreven en bedreven

U kunt ons karakteriseren als een bedreven en gedreven kantoor met korte in- en externe communicatielijnen. Onze zeer efficiënte kantoororganisatie kenmerkt zich door een grote mate van resultaatgerichtheid voor cliënten. Van Rhijn notarissen heeft een team van medewerkers die elk flexibel en snel kunnen inspelen op uw wensen.

Lees Verder