Van Rhijn notarissen

Over ons

Iedereen krijgt in zijn of haar leven wel eens te maken met de notaris. Vaak gaat het dan om een ingrijpende gebeurtenis, zoals een huwelijk, de aankoop van een woning of een sterfgeval.

In zo’n situatie moet je op je notaris kunnen bouwen en vertrouwen. Je wilt de juiste informatie krijgen, zodat je goed ingelicht de beste keuzes maakt.

Van Rhijn notarissen staat voor deze vorm van maatwerk. Onze specialisten verdiepen zich graag in je persoonlijke situatie en denken actief met je mee. We kijken nét iets verder dan je zelf zou doen. En we zoeken samen met jou naar de meest optimale oplossing.

WWFT, PEP en UBO

Op grond van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme (WWFT) is Van Rhijn notarissen verplicht tot het verrichten van cliëntenonderzoek. Dat betekent voor u dat we uw identiteit met behulp van een geldig en origineel identiteitsbewijs moeten verifiëren. Naast de verplichte identificatieplicht moeten wij tevens vaststellen of u een zogenaamd politiek prominent persoon (PEP) bent.

Tot slot zijn wij verplicht om de identiteit van iedere ‘Ultimate Beneficial Owner’ (UBO), oftewel de Uiteindelijk Belanghebbende vast te leggen.

Lees meer over hoe wij omgaan met deze verplichtingen.

Hoge kwaliteit

In 2001 zijn we ISO-gecertificeerd, als één van de eerste notariskantoren in Nederland. Tevens beschikken we over een auditdiploma van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

Ook specialist in ondernemingsrecht

Ook voor ondernemingen, stichtingen en B.V.’s brengen we alle details goed in beeld. We maken inzichtelijk wat voor veel ondernemers misschien onduidelijk is en behoeden je voor mogelijke valkuilen. Kortom: we nemen je op elk niveau veel zorgen uit handen. 

Maatschappelijk betrokken

Ons kantoor vervult diverse bestuursfuncties in stichtingen en verenigingen en is partner van Samen voor Zeist. Tevens zijn we trotse ambassadeur van The Global Goals van OXFAM Novib.
Voor verschillende maatschappelijke instellingen, zoals sportverenigingen, hanteren we een gereduceerd tarief.

Vacatures

Klik hier voor onze actuele vacatures

mr. Marjolein Elings-van Hooidonk

Notaris
Specialisatie: familierecht en ondernemingsrecht

Meer over Marjolein

Marjolein studeerde in 1986 af in Nijmegen en is sinds 1990 verbonden aan ons kantoor. Sinds 1997 is ze notaris, voornamelijk werkzaam in het familierecht en ondernemingsrecht. Marjolein is onder andere gespecialiseerd in estate planning, de afwikkeling van nalatenschappen en bemiddeling bij scheidingen.

Wat kun je van Marjolein verwachten?
Marjolein wordt oprecht blij als ze mensen mag helpen tijdens de grote momenten in het leven. Feestelijke momenten bij het kopen van een huis of een huwelijk. Verdrietige momenten bij een scheiding of een sterfgeval. Het persoonlijk contact en het vertrouwen dat mensen in haar stellen geeft iedere dag enorme voldoening.

Haar visie om een menselijk en modern kantoor te maken met respect voor de klassieke kwaliteiten van het vak, kon ze goed vertalen in het nieuwe pand in Zeist, waar Van Rhijn Notarissen nu een paar jaar gevestigd is. Het is een laagdrempelige, veilige en sfeervolle omgeving geworden waar klanten en medewerkers zich prettig en vertrouwd voelen. Er worden immers de meeste intieme zaken van het leven besproken.

“Ik vertaal de wensen van de cliënt en giet ze in een juridisch jasje.”

030 693 86 19
elings@vanrhijnnotarissen.nl

Marjolein is lid van de VMSN (Vereniging van Mediators en Scheidingsbemiddelaars in het Notariaat, www.vmn-notaris.nl) en de VOC (Vereniging van Notarieel Ondernemingsrecht Specialisten).

mr. Therese Adriaanse

kandidaat-notaris
Specialisatie: onroerend goed

Meer over Therese

Therese startte op ons kantoor tijdens haar studie Notarieel recht aan de Universiteit van Utrecht. Ze verrichte werkzaamheden voor diverse van onze afdelingen, totdat ze in 2015 afstudeerde. Sinds 2016 houdt ze zich voornamelijk bezig met de overdracht van woningen en appartementen.

Wat kun je van Therese verwachten?

Een soepele eigendomsoverdracht, waardoor de aankoop van je nieuwe woning echt een feestelijk moment wordt.

“Het kopen van een woning is voor veel cliënten een stressvolle periode. Want er moet opeens van alles worden geregeld. Ik draag graag mijn steentje bij om de scherpe randjes van die stress te halen.”

030 693 86 21
adriaanse@vanrhijnnotarissen.nl

Antoinette van Drenth-Blom

Notarisklerk
Specialisatie: ondernemingsrecht

Meer over Antoinette

Antoinette werkt sinds 1994 in het notariaat. In 2000 behaalde ze haar vakdiploma als notarisklerk. Binnen ons kantoor richt ze zich met name op het ondernemingsrecht. Ze houdt zich onder andere bezig met B.V.-statuten, aandeelhoudersovereenkomsten, fusie- en splitsingstrajecten, aandelenoverdrachten en optieovereenkomsten.

Wat kun je van Antoinette verwachten?

Persoonlijke aandacht en een praktische en snelle oplossing voor jouw specifieke vraag of probleem.

“Je kunt een klant alleen goed adviseren als je de mens achter het dossier leert kennen. Die persoonlijke betrokkenheid geeft mijn werk een extra dimensie.”

030 693 86 19
vandrenth@vanrhijnnotarissen.nl

Mary Bours-van Daatselaar

Notarisklerk
Specialisatie: nalatenschappen

Meer over Mary

Mary is sinds 1999 verbonden aan ons kantoor. Ze werkt op de afdeling familierecht als deskundige nalatenschappen en is ook verantwoordelijk voor de privé-administraties van een aantal van onze klanten. In 2013 behaalde ze haar Akte van Bekwaamheid als notarisklerk.

Wat kun je van Mary verwachten?

Dat de nalatenschap van je dierbare tot in de puntjes wordt geregeld. En dat je goed wordt geadviseerd en begeleid in deze verdrietige periode.

“Het persoonlijke contact en het meedenken met onze cliënten geven me veel positieve energie. Het doet me goed als cliënten zeggen dat ze door mijn uitleg een stukje rustiger zijn geworden.”

030 693 86 25
bours@vanrhijnnotarissen.nl

Emmy Greeve

Notarisklerk
specialisatie: familierecht en nalatenschappen

Meer over Emmy

Emmy Greeve Notarisklerk specialisatie: familierecht en nalatenschappen

Emmy is sinds 1993 werkzaam in het notariaat in het personen-, familie- en erfrecht. In 1999 behaalde ze haar Akte van Bekwaamheid als notarisklerk en is als executeur gecertificeerd lid van de NOVEX.  Ze bespreekt met cliënten hun wensen op het gebied van het familie- en erfrecht en stelt aan de hand van deze besprekingen de akte op en wikkelt nalatenschappen af. 

Wat kun je van Emmy verwachten?

Een akte die binnen de juridische kaders op uw persoonlijke wensen en omstandigheden is afgestemd.

Het is altijd van belang dat beslissingen worden genomen op basis van goede en volledige informatie. Ik begeleid en informeer mensen graag bij de familierechtelijke zaken die zij willen regelen. Tijdens het persoonlijke contact bespreken we uitgebreid de wensen, de persoonlijke omstandigheden en de juridische mogelijkheden. Dat is van groot belang om uiteindelijk samen met de mensen tot een voor hen passend en goed resultaat te komen. “

030 693 86 17
greeve@vanrhijnnotarissen.nl

mr. Amber Soetoredjo

kandidaat-notaris
Specialisatie: familierecht

Meer over Amber

Amber is in 2015 afgestudeerd in het Notarieel recht. Sinds 2016 is ze als kandidaat-notaris werkzaam in het personen-, familie- en erfrecht. In haar dagelijkse werkzaamheden voert ze besprekingen met cliënten in het personen-, familie- en erfrecht en werkt ze deze uit tot notariële akten.

Wat kun je van Amber verwachten?
Een juridisch correcte en inhoudelijk goede akte die in begrijpelijke taal en heel persoonlijk aan je wordt uitgelegd.

“Als kandidaat-notaris sta ik graag cliënten bij om belangrijke gebeurtenissen in het leven juridisch vast te leggen. Mijn drijfveer hierbij is persoonlijk contact. In mijn gesprekken met cliënten heb ik daarom bijzondere aandacht voor de persoonlijke wensen, voorkeuren en behoeften”

030 693 86 30
soetoredjo@vanrhijnnotarissen.nl

collega, boedel, erfgenamen, notaris

Ashley Meering

Ondersteuning
Specialisatie: nalatenschappen

Meer over Ashley

Ashley is vanaf 2019 werkzaam in het notariaat, waarvan sinds medio 2022 bij ons op kantoor. Ze heeft bij INM (Instituut na- en bijscholing notariële medewerkers en paralegals) de opleiding familievermogensrecht gevolgd en heeft daarnaast een financiële achtergrond. Ashley houdt zich momenteel vooral bezig met alle werkzaamheden rondom het proces van de verklaring van erfrecht, van het voeren van de bespreking tot aan het opstellen van de verklaring van erfrecht.

Wat kun je van Ashley verwachten?

Ontzorging voor cliënten door middel van persoonlijke aandacht waardoor men zich kan focussen op de familie bij moeilijke tijden.

‘Ik vind het belangrijk dat ik werk uit handen kan nemen, zodat de client zich volledig kan richten op het eigen rouwproces.’

030 693 86 33

meering@vanrhijnnotarissen.nl

 

collega, boedel, erfgenamen, notaris

Marloes van de Wiel

Kandidaat-notaris
Specialisatie: familie-en erfrecht

Meer over Marloes

Marloes is sinds 2013 werkzaam als kandidaat-notaris. In de zomer van 2023 heeft ze de overstap gemaakt naar ons kantoor.

Marloes is waarnemingsbevoegd, gespecialiseerd in het familie- en erfrecht en houdt zich als waarnemer ook bezig met onroerend goed.

Wat kun je van Marloes verwachten?

Marloes heeft kennis van zaken en is zeer betrokken. Zij zorgt voor een persoonlijk traject op professionele wijze.

“Ik vind het belangrijk de wensen van mijn cliënten naar een duidelijke akte te vertalen. Daarvoor is een vertrouwelijk en soms kritisch gesprek nodig. Ik kom uit een grote en ondernemende familie en ik weet hoe belangrijk het is om de zaken goed vast te leggen. Ook gaat het om de rust die het geeft en de bewustwording van de belangrijke momenten en mensen in het leven.”

030 693 86 11

vandeWiel@vanrhijnnotarissen.nl

 

Zeker weten dat je zaken goed zijn geregeld?