Van Rhijn notarissen

Van Rhijn notarissen – in beeld

In de afgelopen jaren is er veel veranderd bij Van Rhijn notarissen, van een verhuizing in 2016 tot het 25-jarige jubileum van notaris mr. M.M. Elings – van Hooidonk, nu ook het 75-jarige jubileum van Van Rhijn notarissen. In dit filmpje kun je meekijken hoe het kantoor eruitziet, wat de notaris doet, wat er veranderd is de afgelopen paar jaren en vooral ook hoe het notariaat is meegegaan met haar tijd.

Met Van Rhijn notarissen heb je een notariskantoor wat altijd met de tijd meegaat. Je kunt er zeker van zijn dat je in goede handen bent als het gaat om juridische zaken, want onze notarisdiensten zijn flexibel en vooral ook heel persoonlijk, we leveren maatwerk. Dit betekent dat wanneer je bij ons komt met je documenten en juridische vragen, wij deze kundig en persoonlijk afhandelen.

Hoewel er heel veel is veranderd in de wereld, blijft de kern van het vak gelijk; dat je mensen kunt bijstaan op hele belangrijke momenten in hun leven.

mr. M.M. Elings – van Hooidonk

Meer weten?

Bel 030 69 20 866
Of kom naar ons gratis inloopspreekuur, elke maandag van 9.00 tot 10.00 uur.
We helpen je graag verder!

Wat we je verder kunnen vertellen

Waar je als samenwoner bij stil moet staan

Waar je als samenwoner bij stil moet staan

Vijf dingen die je goed moet regelen: Als je gaat samenwonen, moet je allerlei dingen regelen. Veel van die dingen zijn leuk, zoals het uitzoeken van gordijnen en het kiezen van een nieuw bankstel. Maar je moet ook zaken regelen waar je misschien liever niet over...

De aangifte erfbelasting

De aangifte erfbelasting

Een overzicht van wat er gebeurt vanaf het moment dat je de brief aangifte erfbelasting ontvangt van de Belastingdienst

Schenktips om je goed voor te bereiden

Schenktips om je goed voor te bereiden

De feestdagen zijn een tijd voor het geven en ontvangen van geschenken, zo ook bij de notaris. We merken dat mensen dan gaan nadenken over het aankomende jaar en de persoonlijke zaken die geregeld moeten worden. Het plezier van het geven kan echter snel omslaan in een...

Zeker weten dat je zaken goed zijn geregeld?