We denken met je mee

Van Rhijn notarissen Zeist

Van Rhijn notarissen staat voor deze vorm van maatwerk. Onze specialisten verdiepen zich graag in je persoonlijke situatie en denken actief met je mee.

Openingstijden

Maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 17:30.

Onze medewerkers staan van maandag tot en met donderdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Op vrijdag concentreren we ons volledig op de dossiers. Hierdoor kunnen we u nog beter van dienst zijn. Ons kantoor is daarom voor bezoek en telefonisch contact op vrijdag gesloten. U kunt ons kantoor of uw contactpersoon wel een e-mail sturen. Gedurende de openingstijden nemen we die zo spoedig mogelijk in behandeling.

Het voelt echt goed om alles duidelijk te hebben vastgelegd. Nu weet ik tenminste 100% zeker dat mijn partner alles voor me mag regelen als mij iets overkomt.
~ Lilly
Toen we onze droomwoning vonden, moesten we heel snel handelen. Gelukkig was bij Van Rhijn alles in een mum van tijd geregeld.
~ Hilbrand

Huis kopen

Huis kopen? Van Rhijn notarissen zorgt dat alles goed wordt geregeld, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

R

Snel geregeld

R

Persoonlijk contact

R

Advies op maat

Estate planning

Slim omgaan met je nalatenschap, zodat je erfgenamen er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Onze estate planners adviseren je.

R

Minder erfbelasting betalen

R

Schenken op papier

R

Altijd de beste oplossing

Samen verder

In de wet is niks geregeld voor samenwoners, we helpen je graag verder om alle afspraken op papier te zetten.

R
Transparante uitleg
R
Afspraken duidelijk vastgelegd
R
Kennis van zaken

Wat we je verder kunnen vertellen

Waar je als samenwoner bij stil moet staan

Waar je als samenwoner bij stil moet staan

Vijf dingen die je goed moet regelen: Als je gaat samenwonen, moet je allerlei dingen regelen. Veel van die dingen zijn leuk, zoals het uitzoeken van gordijnen en het kiezen van een nieuw bankstel. Maar je moet ook zaken regelen waar je misschien liever niet over...

De aangifte erfbelasting

De aangifte erfbelasting

Een overzicht van wat er gebeurt vanaf het moment dat je de brief aangifte erfbelasting ontvangt van de Belastingdienst

Schenktips om je goed voor te bereiden

Schenktips om je goed voor te bereiden

De feestdagen zijn een tijd voor het geven en ontvangen van geschenken, zo ook bij de notaris. We merken dat mensen dan gaan nadenken over het aankomende jaar en de persoonlijke zaken die geregeld moeten worden. Het plezier van het geven kan echter snel omslaan in een...

Zeker weten dat je zaken goed zijn geregeld?